Messes Bilservice

Vi reparerar & servar alla märken

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete.

Övriga förfrågningar

Service & Reparation

På Messes Bilservice tar vi hand om din bil som om den vore vår egen. Vårt team av erfarna mekaniker erbjuder fullständig service och reparation för alla bilmärken och modeller. Vi ser till att din bil håller sig i toppskick, från rutinmässiga oljebyten till mer komplexa reparationer. Lita på oss för att hålla din bil rullande säkert.

AC-Service

Inget slår en sval och bekväm bil under de varma månaderna. Vårt expertteam erbjuder omfattande AC-service för att säkerställa att ditt fordon håller dig sval när temperaturen stiger. Vi utför allt från felsökning och påfyllning av kylmedel till fullständiga AC-systemreparationer.

Däckverkstad

Dina däck är din första kontakt med vägen, och på Messes Bilservice ser vi till att de alltid är i bästa skick. Vår däckverkstad erbjuder allt från däckbyte och balansering till reparation och rådgivning om de bästa däckvalen för din bil och körstil.

Mjukvaror

Håll din bil uppdaterad med de senaste mjukvaruuppdateringarna hos Messes Bilservice. Våra tekniker är utbildade i att hantera allt från grundläggande mjukvaruuppdateringar till avancerad felsökning och programmering för att förbättra bilens prestanda och funktionalitet.

Motor & drivlina

Motor- och drivlinsproblem kan vara komplicerade, men vårt team hos Messes Bilservice har kunskapen och utrustningen för att ta sig an dem. Vi erbjuder allt från enkel felsökning till omfattande reparationer och utbyten för att hålla din bil i optimalt skick.

Spolning växellåda

En smidig växellåda är nyckeln till en behaglig körupplevelse. Våra specialister på Messes Bilservice erbjuder professionell spolning av växellådan för att förebygga problem och förlänga livslängden på din bil. Vi använder modern teknik för att säkerställa att din växellåda fungerar felfritt.

Släcka 2:or

Vi är experter på att hantera både exteriöra och interiöra fel och brister på din bil. Det innefattar allt från fjädring och bromsledningar till styrsystem. Vårt mål med att rikta in oss på att släcka 2:or är att göra din väg till en godkänd besiktning så enkel som möjligt, samtidigt som vi säkerställer att din bil mottar den vård den förtjänar.

Frågor & Svar

Ja, vi rekommenderar att du bokar tid i förväg för att säkerställa att vi kan ta emot din bil när det passar dig bäst. Du kan boka via vår hemsida, telefon eller direkt i verkstaden.

Absolut! Våra mekaniker har erfarenhet av ett brett spektrum av bilmodeller och märken. Vi är utrustade för att hantera både nya och äldre fordon.

En standard service inkluderar oljebyte, filterbyte, samt kontroll och justering av viktiga säkerhets- och prestandadelar. Vi gör även en genomgång av bilens övergripande skick.

Tiden det tar att serva din bil kan variera beroende på bilmodell och typ av service. En standard service tar vanligtvis mellan 1-3 timmar. Vi ger en mer exakt uppskattning när du bokar din tid.

Ja, vi står bakom kvaliteten på vårt arbete med en garanti på alla utförda tjänster och installerade delar. Kontakta oss för specifika garantidetaljer.

Det beror på bilens ålder, modell och hur den används. Generellt rekommenderar vi en årlig service för de flesta bilar för att upprätthålla optimal prestanda och säkerhet.

Ja, du är välkommen att vänta i vårt bekväma väntrum. Vi erbjuder Wi-Fi och kaffe medan du väntar.

På Messes Bilservice sätter vi kunden i första hand med personlig service, transparenta priser och ett engagerat team av erfarna mekaniker. Vi använder endast högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att ditt fordon får den bästa möjliga servicen.

Vad våra kunder tycker

“Jag har använt Messes Bilservice för både service och reparationer under de senaste åren och har alltid varit otroligt nöjd med resultatet. De är professionella, pålitliga och ärliga med sina priser. Min bil har aldrig känts bättre efter ett besök hos dem. Rekommenderas starkt!”

“Jättenöjd med AC-servicen hos Messes Bilservice! Min biles AC hade krånglat i flera månader, och de fixade det snabbt och till ett bra pris. Personalen var också mycket vänlig och tog sig tid att förklara vad som behövde göras. Kommer definitivt tillbaka!”
“Var här för första gången och och blev imponerad av mekanikern och expertisen. De gjorde en riktig genomgång av min bil och rekommenderade bara det som verkligen behövdes. Min bil kör som en dröm efter deras service. Det är tydligt att de bryr sig om sina kunder och deras bilar.”

Kör säkert på vägarna

Vänta inte längre än du behöver med att åtgärda brister på bilen.